GRUP A: Enrique, Jaume, Paco, J. Carlos.
DILLUNS-dinar-sopa de peix, costelles de be, plátan, café.
sopar-ous farcits amb beixamel, flam.
DIMARTS-dinar-llenties amb xoriso, hamburgueses amb ceba, taronge, camamilla.
sopar-pesols amb patates, empanadilles, fruita del temps, camamilla.
DIMECRES-dinar-arros a la cubana, llom amb patates, gelat, tallat.
sopar- sopa de fideos, amanida i lluç a la planxa, i un iogurt.
DIJOUS- dinar-fideua, capipota amb cigrons, fruita del temps.
sopar-pit de pollastre, amanida, mel i mató
DIVENDRES- dinar- amanida, fabes amb butifarra negra, fruita.
sopar- consomé, rap amb all i julivert, flam.
DISSABTE- dinar-espaguetti a la carbonara, bacallà amb samfaina, fruita.
sopar-espinacs amb patates, salsitges, iogurt.
DIUMENGE- dinar- amanida, "paella",fruita.
sopar- pa amb tomaquet i embotit,fruita.
miércoles, 20 de febrero de 2008
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario